Transform Design
Societatea noastra realizeaza constructii din lemn din structuri prefabricate cu suport tehnologic MiTek pentru proiecte rezidentiale, comerciale, industriale si agricole. MiTek este lider mondial in productia de programe de proiectare si calcul structural pentru sarpante, plansee, case din lemn si structuri speciale din lemn. De asemenea, MiTek este lider mondial in furnizarea de masini, echipamente si linii de productie pentru producatorii din industria fabricarii structurilor din lemn in sistem industrializat (sarpante, plansee, case din lemn, tot ce reprezinta structurile din lemn).

Experienta in acest domeniu si echipamentul din dotare ne permit reproducerea rapida si cu fidelitate inclusiv a celor mai creative idei prezente in proiectele de executie. In situtia in care a proiectul a fost realizat cu un alt soft 3D (Autocad sau DDS) acesta va fi importat intr-unul din programele MiTek (RoofCon TrussCon sau WoodEngine) pentru a putea defini corect geometria constructiei si caracteristicile necesare pentru calcul.Este firesc ca fiecare client sa-si doreasca ca structurile prefabricate sa fie livrate in cel mai scurt timp. Timpul de constructie, sau de livrare a unei comenzi, este de cateva saptamani in functie de complexitatea proiectului. Pentru noi, satisfactia clientilor este extrem de importanta. Tratam cu maxima responsabilitate fiecare comanda si facem tot ceea ce ne sta in putinta ca finalizarea constructiei, sau livrarea - dupa caz, sa fie cat mai repede posibil. Cu toate acestea, acest lucru este destul de complicat in timpul sezonului de varf.

Daca intentionati sa construiti un imobil nou sau doar sa va extindenti locuinta actuala va adresam rugamintea de a ne contacta. Cum succesul dvs in constructii este prioritatea noastra va oferim GRATUIT consultanta de specialitate pentru a va putea lua cea mai potrivita decizie pentru d-voastra si compania d-voastra in aceasta privinta. Aveti incredere in noi!

transform design constructii lemn focsani vrancea
CASE PE STRUCTURA DE LEMN
Aspectul unei case pe structura de lemn ofera o estetica deosebita.
transform design constructii lemn focsani vrancea
MANSARDE SI SARPANTE LEMN
Podul casei se transforma intr-un spatiu spatiu privat, intim si confortabil.
transform design constructii lemn focsani vrancea
HALE SI DEPOZITE DIN LEMN
Dimensiunile arhitecturale ale unei hale din lemn sunt practic fara limite.